Известие

Collapse
No announcement yet.

комплект носачи за 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от андон.маслев Покажи съобщение
    Не се заяждам, но как ги врътна тези километри за 3 месеца.
    Всеки ден Пазарджик-Пловдив-Пазарджик - километрите се минават като се пресичат градовете по диагонал долу-горе. Щото живея на единия край на Пазарджик пък изхода за Пловдив е на другия. Аналогично и работата ми в Пловдив е в Тракия, а аз влизам от Пазарджишко шосе .. демек пак диагонал. Та в най-добрия случай 97 км на ден съм го засичал, ако не въртя и по-други ангажименти. Два пъти съм ходил до Варна и три пъти до Монтана през месеците август, септември и октомври до този момент. В началото на септември ходих и до Нюрнберг за 4 дни. А след поста ми вече са повече от 17 500.

Смятай си ги сам. Изчерпателен ли ми е отговорът ?
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Ти маи се обиди.Просто ми беше любопитно.Добре е че си направил тест на носачите.Ще чакаме още отзиви.

Comment

Дълго дълго колко дълго, баси и траповете, аз си сложих целият комплект плюс тампони на стабилизаща щанга, поръчал съм и нови амортисьори каяба, и се надявам поне 3 години нищо да не сменям вече.......
        156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от андон.маслев Покажи съобщение
          Ти маи се обиди.Просто ми беше любопитно.Добре е че си направил тест на носачите.Ще чакаме още отзиви.
          Не съм Поздрави

Теста е добър, защото Пазарджик - Пловдив няма 100 метра без бабуни и дупки. Цялата настилка е в кръпки. Яд ме е за гумите щото са нови, но пълно щастие няма. Абе немско качество .. хиихихи
          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Той защото пък пътя Пловдив - Монтана е "стъкло" на моменти

Comment

и на мен ми предстои смяна и намерих това-http://www.ebay.it/itm/400249675596?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p398 4.m1423.l2649 -марка BIRTH...,някой ако може да даде мнение за тях или съвет за нещо вече изпитано
              алфа156sw1.9JTD 115CV 2003г.

Comment

по добре недей вземи от тези атек дето са и така
                Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
                Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!

Comment

Запис за следене на темата
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
                  Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
                  http://www.family-sozopol.com/

Comment

Ако има някой желаещ може да се кооперираме, че са ми интересни тия носачи на тая цена
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

И аз поръчах в Четвъртък трябва да са при мен, Петък монтирам .... после ще споделя впечатления.
                      156 1.9jtd 105`99 # Golf 1.9tdi 110`99 #Golf 1.9tdi 131`02 # Corsa 1.0 12v 50`00 # Yamaha FZR 600cc 125`01
                      http://vbox7.com/play:50b703f7

Comment

Днес пристигнаха и моите. Два горни + два долни (като на снимките на стр. 2) + 2 биалетки + предни накладки + доставка с UPS от Германия до Варна на врата = общо 162.30 евро. Марката на всичко е ATEC, доставчика е ATP-AUTOTEILE, през EBAY ест. Поздрави на всички колеги!
                        Last edited by hinev; d.m.y г., 15:34. Основание: outdated

Comment

Не знам аз ли съм карък, но с едно приятелче взехме два комплекта през август месец, два от мойте горни шарнири и един от неговите са тотално аут, четирите задни тампона на долните носачи са с голям луфт, гумата вероятно е омекнала.
                          Аз съм на 9 хиляди километра, той е на малко по - малко. Хем не караме зверски.
                          Явно малко неща траят толкова дълго както оригинала с който излиза колата от завода.
                          Alfa Romeo 156 2.0 TS 1999

Comment

Първоначално публикувано от bilgiiski Покажи съобщение
                            Не знам аз ли съм карък, но с едно приятелче взехме два комплекта през август месец, два от мойте горни шарнири и един от неговите са тотално аут, четирите задни тампона на долните носачи са с голям луфт, гумата вероятно е омекнала.
                            Аз съм на 9 хиляди километра, той е на малко по - малко. Хем не караме зверски.
                            Явно малко неща траят толкова дълго както оригинала с който излиза колата от завода.
                            Не си карък, сега ще чакаме тепърва такива отзиви
                            Fiat Punto 1.4GT 1996
                            Hyundai Tucson 2.0 2007
                            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от clever Покажи съобщение
                              До момента почти всички от колегите пишещи по темата закупиха носачи от мен.
                              http://at*****.com/ALFA%20ROMEO
                              Това е моят сайт на който може да намерите пълна информация. Има и посочени телефони на който може да уточним подробности и допълнителни въпроси.
                              Старая се вече да поддържам постоянна наличност от комплектите за да мога да бъда полезен максимално бързо.

Гаранцията е шест месеца от датата на закупуване.
                              Колега сега е момента да видим дали ще си поемат гаранцията от 6 месеца, че ми е интересно
                              Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 20:29.
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Ми чесно казано ме съмнява, но ще видим.
                                Alfa Romeo 156 2.0 TS 1999

Comment

Working...
                                X